Advertisement

Yangin Manavgat / Manavgat'ta ormanlık ve otluk iki alanda yangın - Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde.

Yangin Manavgat / Manavgat'ta ormanlık ve otluk iki alanda yangın - Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde.. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat kaymakamı yiğit, oymapınar barajı'nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını bildirdi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın.

Manavgat'ta ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı
Manavgat'ta ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı from www.gundemkibris.com
Cnn türk'teki canlı yayına bağlanan sözen 'görülmemiş bir yangın yaşıyoruz'. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Afad'dan yapılan açıklamada, antalya afad müdürlüğü'nden bir ekibin yangın bölgesinde görevlendirildiği belirtilerek, isparta, burdur, konya. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Evler boşaltıldı! Adana, Osmaniye ve Mersin'de yangın
Evler boşaltıldı! Adana, Osmaniye ve Mersin'de yangın from mysilivrim.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Yangına, manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Cnn türk'teki canlı yayına bağlanan sözen 'görülmemiş bir yangın yaşıyoruz'. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler. Afad'dan yapılan açıklamada, antalya afad müdürlüğü'nden bir ekibin yangın bölgesinde görevlendirildiği belirtilerek, isparta, burdur, konya. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Vatandaşların haber vermesiyle yangına manavgat orman işletme müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme.

Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamadı ...
Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamadı ... from media-cdn.t24.com.tr
İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Karakaya mahallesi çataltepe mevkiinde çıkan yangın manavgat'ta yangın. Manavgat kaymakamı yiğit, oymapınar barajı'nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını bildirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Manavgat'ta hasadı yapılan ekin tarlasındaki anızda yangın çıktı yangin. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.

Posting Komentar

0 Komentar